Uzaktan Eğitim

Uzaktan Eğitim

Üniversitemiz tüm bölümlerindeki tüm derslerimiz akademik takvim ve ders programları doğrultusunda tamamı senkron ders olarak yapılmaktadır. Ders başladığı zaman çeşitli sebeplerle derslere katılamayan öğrencilerimiz istedikleri zamanlarda kendi ara yüzlerinde ders içeriklerini sonradan izleyebilmektedirler.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinde oluşturulan Online Sınav seçeneği ile sınav yapılması gereken tüm derslerimizin Online sınavları yapılabilmektedir.

Öğretim Elemanlarımıza Uzaktan Eğitim Sistemi sürçleri ile ilgili ( içerik yükleme, ders oluşturma, canlı ders açma, online sınav hazırlama vb vb ) eğitimler Uzaktan Eğitim Sistemimiz üzerinden yapılmış ayrıca ilgili konularda bilgilendirme videoları kurumsal mail adreslerine ve uzaktan eğitim sistemi ara yüzüne eklenmiştir.

Tüm Öğrencilerimize Uzaktan Eğitim Sistemi süreçleri ile ilgili kısa tanıtım videoları, bilgilendirme mailleri ve program ara yüzüne eklenen görsel dokümanlar ile eğitimler verilmiştir ve verilmeye devam etmektedir. 

İstatistik

Son Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, Pazar